Referenser

Vi kom i kontakt med Simpified Networks via referens då vi stod inför större förändringar i vår IT-miljö och kände att vi behövde en seriös samarbetspartner för att kunna genomföra dessa så smidigt som möjligt. Simplified Networks var väldigt lyhörda för våra behov och önskemål.

Deras kunskap och numera insyn i vår IT-miljö leder till snabba lösningar och rätt rådgivning på produktförslag vid komplettering och förnyelse. Simplified är ett företag med bra service som snabbt ställer upp.

Nordic AutoEl AB
Johan Eklöw, IT-chef, Tel: 08-350099
http://www.nordicautoel.se

Vi blev förmedlade via vår tidigare IT-partner till Simplified Networks då tidigare partner skulle lägga ner. Simplified Networks satte sig snabbt in i vår IT miljö och gjorde en sammanställning på vad som behövde utföras. Vi har nu Simplified Networks som partner för vår IT-miljö och vi får snabbt den hjälp vi behöver, efter SMS-, mail- eller telefonkontakt med Simplified Networks.

Simplified Networks har även kompletterat vårt nätverk med nya nätverksuttag med tillhörande kabeldragning samt byggt trådlöst nätverk som fungerar utmärkt! Dokumentering av ändringar och tillämpningar i IT-miljö är också av stor vikt för oss. Simplified Networks har alltid upprätthållit och uppdaterat dokumentationen under arbetets gång.

Movator AB
Leif Söderberg, VD, Tel: 08-32 20 15
http://www.movator.se

Vi anlitar Johan Sundström på Simplified Networks som kursledare för våra certifieringsutbildningar. Johan har en mångårig bakgrund som nätverkstekniker och både djup och bred kunskap om vårat produktsegment.

ZyXEL certifierar varje år omkring 500 återförsäljare varje år i Norden inom områdena Security, Switch och Wireless. Alla kursdeltagare går igenom en eller flera heldagsutbildning(ar) där nätverksteori blandas med praktiska övningar.

ZyXEL Communications A/S
Petter Spector, Nordic Marketing Manager, Tel: 070-2666104
http://www.zyxel.se

Eduro AB behövde hjälp med en uppsättning av ZyXEL brandväggar, switchar samt accesspunkter och letade därför efter en ZyXEL Partner som kunde ta sig an detta uppdrag. Vi kom då i kontakt med Simpified Networks som har 10+ års erfarenhet av ZyXEL’s sortiment med support, konfiguration och managering. Vi behövde koppla ihop våra kontor och komplettera med trådlöst för att möjliggöra tillgängligheten för såväl våra anställda som gäster.

Ihopsättningen av våra kontor möjliggjorde full access till vårt nätverk oavsett var vi sitter i världen då vi själva jobbar ganska mycket ute hos våra kunder. Säkerheten är absolut en viktig faktor som Simplified Networks gick igenom med oss och tillämpade i högsta grad. Vi tog även tillfället i akt och fick en på platsen utbildning på produkterna så vi enklare kan komplettera småsaker i vårt nätverk.

Simplified Networks jobbar på ett professionellt och effektivt sätt samt att man kan ringa i tid och otid är något vi uppskattar väldigt mycket.

Eduro AB
Stefan Larsen, VD, Tel: 070-600 11 66
http://www.eduro.se