VPS & Hosting

BYOD, Bring Your Own Device är ett aktuellt tema just nu där man på riktigt kan jobba mot ”molnet”. Detta innebär främst för dig som användare en reducerad kostnad i IT, stabilare miljö och en tryggare IT vardag.

Lösningen också är helt plattforms oberoende vilket innebär att du tex. kan använda din surfplatta eller smartphone. Företag som är utspridda geografiskt och har många medarbetare kommer att kunna effektivisera och kostnads reducera sitt arbete.

Några av fördelarna med VPS (Virtual Private Server):

  • Alla anställda med tillgång till internet har möjlighet att koppla upp sig mot den externa företags servern från vilken enhet och platform som helst.
  • En anställd som är ansluten till servern har tillgång till alla sina program med de inställningar som gäller för just den anställdes profil.
  • Det är en skalbar lösning så det är enkelt att växa
  • Eftersom alla program ligger på servern kan uppdateringar och uppgraderingar av programvaror genomföras mycket snabbt. Det är endast servern som behöver uppgraders, inte klienterna.
  • Det är mycket enkelt att lägga till program och nya funktioner i datormiljön utan att varje dator måste uppdateras manuellt genom besök på plats.
  • Programmet som används vid uppkoppling mot VPS:en kräver endast minimala prestanda. Detta medför att även äldre maskiner får en längre livslängd.

Vi har även möjlighet via vårt datacenter erbjuda möjlighet för hosting av servrar i en säker datahall som övervakas 24/7.

Vill du veta mer så ta kontakt med oss.