Nätverkslösningar

Vi säljer och hjälper till med konfiguration av olika nätverkslösningar. Vare sig de gäller befintliga nätverk eller helt nya. Vi kan ordna med allt från att bygga nytt nätverk med kablage till att ordna med en säker punkt till punkt förbindelser över internet (VPN) för hemmakontor samt separera interna resurser som endast behöriga ska ha åtkomst till.

Oavsett om det är ett litet nätverk som restaurang, butik och kontor eller större nätverk som skolor och hotell med hundratals användare så kan vi designa och implementera en lösning som fungerar enligt era önskemål.
Vi jobbar endast med kända märken på marknaden och kan därför erbjuda en lösning som passar just era behov. Förhoppningsvis även behov ni inte visste fanns inom er verksamhet.

Redudanta förbindelser är något vi alltid rekommenderar i känsliga miljöer där internet förbindelsen är en viktig del av det vardagliga arbetet. Med redundans vet man att internet förbindelsen alltid är uppe även fast primära internet förbindelsen är tillfälligt nere så kan internet ges via tex 3G/4G och det vardagliga arbetet kan fortgå utan längre nertid.

Vill du veta mer så ta kontakt med oss.