IP telefoni – PBX

På senare år har det utvecklats växeltjänster för IP-baserad telefoni. I stort sett alla tillverkare av telefonväxlar har renodlade IP-växlar i sitt sortiment. Vi jobbar idag med en linux baserad växellösning där man har möjlighet att sätta anknytningar, se eventuella köer via övervakningsplugin om man tex driver en support eller vill ha kösystem.
Växeln går även att byggas med olika IVR:er (dvs, meny val och slussas sedan till önskad kö eller anknytning). Schemalägga öppettider och olika talsvar beroende på om kontoret är stängt eller om det tillfälligt pågår internutbildning eller dylikt.

Tjänsten kan användas mellan kontor om man tex bygger upp en VPN tunnel mellan kontoren så kan medarbetare på fjärr ansluta sig in i systemet och använda det precis som om de satt lokalt där växeln är placerad.

Hårdvaru telefoner är något vi även bistår med om så önskas eller om man vill använda sig utav en mjukvara på datorn så går även detta bra. Vi har även möjlighet att ordna med inspelning av röst till eventuella tal-svar eller IVR meddelanden.

Telefoniväxeln levereras komplett på plats eller om önskas så kan även växeln placeras i vår serverhall för ökad säkerhet, drift och övervakning.

Vill du veta mer så ta kontakt med oss.